Ga naar de inhoud

Over EVC Dienstencentrum

EVC Dienstencentrum is officieel erkend als EVC-aanbieder. Dat betekent dat onze EVC-trajecten van hoge kwaliteit zijn en door werkgevers, opleiders en overige instellingen als zodanig beschouwd worden.

We werken onafhankelijk. Dat betekent dat we niet aan 1 bepaalde onderwijsinstelling gebonden zijn. Daar hebben we voor gekozen omdat we het belangrijk vinden dat de resultaten van onze EVC-trajecten objectief en betrouwbaar zijn. Dit is ook een belangrijke voorwaarde voor de landelijke erkenning van de certificaten.

Bij EVC Dienstencentrum geloven we erin dat iedereen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt verdient. Daarom hebben we speciale aandacht voor mensen voor wie het volgen van een opleiding niet vanzelfsprekend is: mensen met een beperking, werkenden en werkzoekenden zonder startkwalificatie en andere mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Juist deze mensen kunnen met een EVC laten zien wat ze waard zijn!

Aangesloten bij NRTO

EVC Dienstencentrum is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dat betekent dat onze diensten voldoen aan de eisen van de raad, wat laat zien dat onze EVC-trajecten van hoge kwaliteit zijn.

Daarnaast houdt het NRTO-keurmerk in dat we transparant zijn over onze producten en diensten, adequate dienstverlening bieden, professioneel met onze klanten omgaan, deskundig personeel hebben en de klanttevredenheid meten.

Het NRTO-keurmerk is een teken van kwaliteit en professionaliteit, dat we met trots dragen.

EVC voor jou? Doe de quickscan!

Heb je veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk, maar niet de diploma’s om dat te bewijzen? En heb je wel een bewijs nodig, bijvoorbeeld in onderhandelingen met je huidige werkgever of bij het vinden van een nieuwe baan? Dan kan een EVC-traject je helpen.